Projecten

Een belangrijk aandachtsveld in alle projecten van NewCon is duurzaamheid, waarbij de aandacht zich richt op het ontwerpen met oog voor detaillering en op de mogelijkheden om in een later leven nieuwe functies toe te kunnen laten. Natuurlijk wordt de toegevoegde waarde hierbij in acht genomen. Hypes worden niet nagestreefd, maar nieuwe technologieën  worden gezocht en - mits haalbaar - toegepast.

 

Terug naar overzicht

Maastricht, Bonnefanten

Aan de Tongerseweg 135 ontwikkelt NewCon International B.V., in samenwerking met Adhara BV uit Geleen en de uiniversiteit van Maastricht, in het "Bonnefantencollege" 257 zelfstandige studentenwoningen met faciliteiten als studie-/werkplekken, een schitterende ontmoetingsruimte en sportmogelijkheden.

Het is een prachtig kloostergebouw, op een fantastische locatie van ca. 3 hectare, gelegen nabij de binnenstad en de universiteit, die per fiets of bus goed bereikbaar zijn.

Inmiddels is een aanvang gemaakt met de werkzaamheden die nodig zijn voor het verkrijgen van de nodige omgevingsvergunningen en is ook een begin gemaakt met de informatie aan de omwonenden.

Maastricht, Bonnefanten