Profiel

Er wordt, afhankelijk van het project, samengewerkt met een aantal specialisten, waarvan de meesten hun eigen bedrijf hebben. De partijen kennen elkaar vele jaren en hebben daardoor een zeer efficiënte wijze van projectaanpak en communicatie. Hierdoor worden de eerste fases van het proces snel en met hoge kwaliteit doorlopen. De lange en diverse ervaring van de betrokkenen staat garant voor een zeer goed resultaat.

Peter van den Boogaard - Directie -
Na te zijn afgestudeerd in civiele techniek (Utrecht, 1977), heeft Peter van den Boogaard gewerkt in zeer uiteenlopende functies bij de Nederlandse Spoorwegen, Arcadis (het vroegere Heidemij), Strukton Bouw- en Vastgoedontwikkeling en Vastbouw Utiliteitsbouw en Vastgoedontwikkeling (statutair directeur). Sinds 2004 is hij directeur-eigenaar van het ontwikkelingsbedrijf NewCon Vastgoed bv.

Zijn grote interesse voor complexe opgaves en voor het spanningsveld tussen de maatschappelijke en de zakelijke wereld waren mede aanleiding om op zelfstandige basis verder te gaan. Vandaar de oprichting van NewCon Vastgoed.